Over ons

gebo_contact

Gebo Fasteners

Is een moderne groothandel in allerlei soorten bevestigingsmaterialen. Door jarenlange ervaring in de branche is ons team in staat voor elk vraagstuk een passende oplossing te vinden. Wij beleveren allerlei branches met een groot en breed assortiment, hoogwaardige producten in diverse kwaliteiten en oppervlaktebehandelingen. Daarbij is op maat zagen van draadeinden een van onze specialiteiten.

Gebo Fasteners is een familiebedrijf opgericht in Best als Gebo Verbindingstechniek (1999) door Huub van Gerven en Hans Boermans. Door de groei die Gebo de afgelopen jaren heeft gekend is Gebo in 2008 verhuisd naar Eindhoven

Met een magazijn van 3500 m² levert Gebo Fasteners stalen en roestvaststalen-bevestigingsmaterialen zowel nationaal als internationaal aan verschillende branches in de staal- en betonbouw, constructiewerken, grond-, weg- en waterbouw, geleiderail, offshore, machine- en metaalwarenfabrieken, installatietechniek, agrotechniek en de handel.

In juni 2012 besloot Huub van Gerven met pensioen te gaan. Douwe en Pieter, de twee zoons van Hans, ook al jaren werkzaam in het bedrijf, zijn toen aangesteld als mede-eigenaar. Het team is inmiddels uitgegroeid tot 12 werknemers. Ondanks de groei staat Gebo Fasteners nog steeds garant voor flexibiliteit, kwaliteit en snelheid van leveren. In combinatie met onze scherpe prijzen zorgen wij ervoor dat wij een betrouwbare partner zijn.

Wij helpen u graag!

+31 (0)40 290 2580