Dit doet GEBO FASTENERS

Gebo Fasteners is een gespecialiseerde groothandel in bevestigingsmaterialen voor onder meer de bouw in Europa. Vanuit ons magazijn van 3500 m² leveren we stalen en roestvaststalen bevestigingsmaterialen aan de staal- en betonbouw, constructiewerken, grond-, weg- en waterbouw, geleiderail, offshore, machine- en metaalwarenfabrieken, installatietechniek en de agrotechniek.

draadeinden op maat zagen
"Altijd standaard- én tussenmaten op voorraad. Dankzij onze eigen zagerij is elke lengte snel geleverd."

Het familiebedrijf groeide de afgelopen twintig jaar uit tot het beste adres voor draadeinden, haakankers, U-beugels, moeren, ringen en spanwartels tot en met bijbehorende schroeven en aanverwante accessoires. Zo leveren we alle materialen in standaardmaten en maken we maatwerk en specials in onze eigen zagerij.

We zorgen steeds voor een grote sortering en de juiste voorraden, maar óók voor de juiste leveringen op de juiste plek. Bestelt u bij Gebo Fasteners, dan zorgen we ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk in orde wordt gemaakt en altijd conform afspraak aan u geleverd wordt. Elke bestelling weer. Op de juiste plek. Gegarandeerd.

transport bevestigingsmaterialen

Onze sectoren

bevestigingsmaterialen voor staal- en betonbouw Staal- en Betonbouw
bevestigingsmaterialen voor constructiewerken Constructiewerken
bevestigingsmaterialen voor grond-, weg- en waterbouw grond-, weg- en waterbouw
bevestigingsmaterialen voor geleiderail Geleiderail
bevestigingsmaterialen voor offshore offshore
bevestigingsmaterialen voor machine- en metaalfabrieken Machine- en Metaalfabrieken
bevestigingsmaterialen voor installatietechniek Installatietechniek
bevestigingsmaterialen voor agrotechniek Agrotechniek

Wij zijn GEBO FASTENERS 

Medewerkers van Gebo Fasteners hebben allemaal op geheel eigen wijze een hart voor  bevestigingsmaterialen. Zo leveren we dagelijks allerlei hoogwaardige materialen met verschillende oppervlaktebehandelingen in diverse soorten en maten. Maar, heel eerlijk, onze liefde voor het vak gaat vooral uit naar de klant. Pas als we de klant goed van dienst hebben kunnen zijn, zijn wij tevreden. En dat varieert in ons geval van het correct picken van de bestelling, de aflevering ervan op het juiste tijdstip op de juiste plek tot en met perfect voorraadbeheer en een snelle administratieve afhandeling.

voorraad groothandel in bevestigingsmaterialen
"Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche weten we
voor elk vraagstuk een passende oplossing te vinden."

Bij Gebo Fasteners staan we van maandag tot en met vrijdag in de startblokken voor uw volgende bestelling. Met alle vragen over of verzoekjes voor (speciale) draadeinden, spanwartels of andere materieel kunt u hoe dan ook bij ons terecht. Niks is ons teveel. En kunnen we uw vraag niet beantwoorden, dan weten we sowieso waar we het antwoord wel kunnen vinden. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche weten we voor elk vraagstuk een passende oplossing te vinden. Daarom: de tevreden klant, daar gaan we voor.

Gebo Fasteners is een familiebedrijf dat opgericht is als Gebo Verbindingstechniek (1999) door Huub van Gerven en Hans Boermans. Intussen heeft de groothandel zich doorontwikkeld naar Gebo Fasteners en is sinds 2008 gevestigd in Eindhoven.

maatwerk draadeinden
Speciale wensen of maatwerk?

Neem dan met de onderstaande knop contact op voor de mogelijkheden.
Wij helpen u graag verder!

Neem contact op